Volg de bedrijfspagina van Administratiekantoor Van den Dungen via LinkedIn.

Volg ons op LinkedIn

uw betrouwbare en deskundige partner

 

 

Gratis adviesgesprek


Door onze brede ervaring kunnen wij u gericht adviseren. Persoonlijk, betrokken en deskundig. Ervaar het zelf en bel of kom bij ons langs (mag ook zonder afspraak) en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Administratiekantoor Van den Dungen

Koninginnegracht 60 - 1e etage

2514 AE  Den Haag
 

Telefoon: (070) 346 29 05

E-mail: info@vandendungenadministratie.nl

 

Over Administratiekantoor Van den Dungen

Administratiekantoor Van den Dungen is al ruim 20 jaar actief. In deze tijd zijn wij gegroeid tot een vaste en betrouwbare partner op het gebied van bedrijfsadministratie en fiscale (advies)werkzaamheden voor vele relaties.

Wij begeleiden voornamelijk het midden- en kleinbedrijf in Den Haag en omgeving. Onze werkzaamheden omvatten het verwerken van administraties, het opmaken van jaarrekeningen en het verzorgen van de loonadministratie. Hierbij verzorgen wij ook alle relevante fiscale aangiften. Op basis van de resultaten kijken wij samen met u vooruit en adviseren u waar mogelijk om uw doelen te realiseren.
 

Persoonlijk, betrokken en deskundig

Met ons vaste team bent u verzekerd van deskundige en betrouwbare begeleiding. U kunt bij ons ook zonder afspraak terecht. Er is altijd iemand aanwezig die u te woord kan staan en uw vragen wil beantwoorden.

Wij streven naar een directe en persoonlijke relatie om zo goed mogelijk samen te werken aan het beste resultaat. Binnen deze relatie zullen wij u altijd voorzien van onze mening en ons advies in begrijpelijke taal. Hierdoor weet u  waar u aan toe bent op het gebied van administratieve en fiscale regelgeving.

Neem contact met ons op of kom gewoon even langs als u het uitkomt!