Volg de bedrijfspagina van Administratiekantoor Van den Dungen via LinkedIn.

Volg ons op LinkedIn

uw betrouwbare en deskundige partner

 

 

Gratis adviesgesprek


Door onze brede ervaring kunnen wij u gericht adviseren. Persoonlijk, betrokken en deskundig. Ervaar het zelf en bel of kom bij ons langs (mag ook zonder afspraak) en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Administratiekantoor Van den Dungen

Koninginnegracht 60 - 1e etage

2514 AE  Den Haag
 

Telefoon: (070) 346 29 05

E-mail: info@vandendungenadministratie.nl

 

Diensten

Bij Administratiekantoor Van den Dungen kunt u terecht voor diverse financiĆ«le en administratieve diensten en adviezen. Bijvoorbeeld het opstellen van een ondernemingsplan, het voeren van de administratie en het verzorgen van de jaarrekening. Ook verzorgen wij alle belastingaangiftes en de loon- en salarisadministratie.

Uw administratie is bij ons in goede handen. Voert u uw eigen boekhouding, dan kunnen wij u desgewenst begeleiden, met u meekijken en waar nodig corrigeren. Voor zowel particulieren als de eenmanszaak, zzp'er, BV en overige structuren, zoals stichting, maatschap en V.O.F., wij staan graag voor u klaar! Bij ons op kantoor of op locatie.

Wij verzorgen voor u:

  • uw jaarrekening
  • uw bedrijfs- en/of salarisadministratie

  • uw belastingaangiftes, o.a. omzet-, inkomsten-, loon- of vennootschapsbelasting en erf- en schenkbelasting

  • advies op maat, bijvoorbeeld op het gebied van pensioenopbouw en keuze rechtsvorm.

Heeft u interesse in onze diensten? Aarzel niet en neem contact met ons op! Op basis van een vrijblijvend gesprek kunnen we dan bepalen of wij de geschikte partij voor u zijn.